Vintermålning

Insidertips – smartare måleri under inomhussäsongen.
Säsongsutjämna med vintermålning!

Från hjärtat av Måleribranschen:

Som Sveriges största bransch- och arbetsgivarorganisation för måleriföretag är vi också utrustade med de största öronen. Vi har järnkoll på branschen och vad det snackas om ute på arbetsplatserna. Vi värnar om våra målare, men också om våra beställare. Det finns bra lägen att göra ännu smartare måleribeställningar och därför har vi valt att läcka den informationen till dig.

logo

 

 

Dra nytta av inomhussäsongen …

En stor majoritet av alla måleriuppdrag utförs under den varma utomhussäsongen.

För oss betyder det att den fulla kapaciteten inte nyttjas under en stor del av året – och för dig som beställare betyder det att det faktiskt finns en hel säsong kvar att ”bruka”. En mycket fördelaktig säsong dessutom, vi kallar den inomhussäsongen.

Ta tempen på dina beställningar… Untitled-1

Det är enkelt att dra nytta av inomhussäsongen. Gå igenom kommande målerijobb och öronmärk de som

”inomhusjobb” eller ”utomhusjobb”. Den här enkla uppdelningen kan tyckas banal, men ger dig en hel del nya fördelar som beställare.

Untitled-2Säsongstrimma dina måleribeställningar …

Planera dina inomhusuppdrag till den kalla årstiden och gör både dig själv och oss en tjänst. Räkna på saken, ett säsongsanpassat avtal kan ha många fördelar!

En målare med tid presterar ännu bättre …

Målare fungerar naturligtvis som alla vi andra. En jämnare arbetsfördelning över året ger mer tid att disponera på uppdragen, mindre stress, fler egna initiativ, större personligt engagemang och ett ännu bättre resultat i slutändan.

Vilka kunskaper behövs för att ditt uppdrag skall skötas på bästa sätt?

Fortsätt jobba med dina favoritmålare …

Vi har många gånger svurit över att tvingas säga upp duktiga målare när jobben sinat under vinterhalvåret. Med en jämnare uppdragsfördelning får vi färre otrygga säsongsanställningar och fler riktigt bra målare! Det är bra för oss och våra anställda, men gynnar också dig som beställer måleriuppdrag.

 

Vanans makt är stor och det kan ibland upplevas som lite krångligt att flytta uppdrag från utomhussäsongen till inomhussäsongen – men – i takt med att arbetsfördelningen jämnas ut kommer vi att kunna erbjuda dig avlastning i ditt arbete. Du kommer att se saker på ett nytt sätt!

Ett samarbete är som ett vin – det mognar och blir bättre med åren!

Allt börjar med en vision …
Kontakta oss så tar vi tempen på dina beställningar!